Inolvidable experiencia de Julia en Canadá!

Inolvidable

Una de les millors experiències de la meva vida. Sense cap dubte, anar a Toronto sola a estudiar anglès durant un mes ha estat una experiència única que per res  del món canviaria.

Tot va començar per la necessitat d’aprendre anglès, saber parlar i saber entendre’l. Així que vam pensar que anar a un lloc on només es parlés aquesta llengua, seria un bona idea per millorar-la. Era la primera vegada que afrontava  una situació com aquesta: marxar de casa durant tant de temps i, a més, sola, sense cap familiar ni cap amic.

Com és normal, el dia que marxava, estava molt nerviosa, no sabia què em trobaria, si em sentiria a gust amb la família, si podria entendre el que em dirien, si els podria respondre,… en fi, si me’n sortiria. Amics que ja havien anat a estudiar anglès a fora em deien: “ els primers dies són els més durs, però ja veuràs, després t’ho passaràs molt bé, coneixeràs  un munt de gent!”

La veritat és que no s’equivocaven. Els tres primers dies et sens descol·locat, tot és nou, el lloc, les persones, la llengua,… però quan el primer dia vas a l’escola i veus que la gent és oberta, que et pregunta pel teu nom, pel teu país,… te’n adones que tothom està igual que tu, que tots hem vingut de països diferents per aprendre anglès i que estan oberts per fer nous amics. Tothom t’ajuda perquè tothom sap com són de difícils els primers dies, ells també ho van passar.

Sincerament sempre dic que jo vaig tenir moltíssima sort, tant pel que fa la família com pels amics i amigues que vaig fer. Anar a l’escola, et dóna la oportunitat d’aprendre anglès, però sobretot de conèixer a gent, gent que després de les classes  quedaràs amb ells i continuaràs practicant l’anglès. Tot el que comença, acaba i quan em vaig adonar que ja era el dia de tornar cap a casa, no m’ho podia creure… ja?? Ja he de tornar? Doncs sí, ja havia passat un mes, un mes ple de vida, ple d’experiències noves, ple d’emocions que ja havia acabat, perquè tot el que comença ha d’acabar. Ho trobaré a faltar, n’estic segura i espero que internet i les xarxes socials ens permetin mantenir l’amistat que a Toronto hem iniciat.

 

Una de las mejores experiencias de mi vida. Sin lugar a dudas, ir sola a Toronto a estudiar inglés durante un mes ha sido una experiencia única que por nada del mundo cambiaría.

Todo comenzó por la necesidad de aprender inglés, saber hablar y saber entenderlo. Así que pensamos que ir a un lugar donde sólo se hablara esa lengua, sería un buena idea para mejorarla. Era la primera vez que afrontaba una situación como esta: irme de casa durante tanto tiempo y, además sola, sin ningún familiar ni amigo.

Como es normal, el día que me iba estaba muy nerviosa, no sabía qué me encontraría, si me sentiría a gusto con la familia, si podría entender lo que me dirían, si les podría responder, … en fin, si sabria adaptarme. Amigos que ya habían ido a estudiar inglés fuera me decían: «los primeros días son los más duros, pero ya verás, después te lo pasarás muy bien y conocerás un montón de personas!»

La verdad es que no se equivocaban. Los tres primeros días estaba descolocada, todo es nuevo, el lugar, las personas, la lengua, … pero cuando el primer día vas a la escuela y ves que la gente es abierta, que te pregunta por tu nombre , por tu país, … te das cuenta que todo el mundo está igual que tú, que todos hemos venido de países diferentes para aprender inglés y que están abiertos para hacer nuevos amigos. Todo el mundo te ayuda porque que todo el mundo sabe que los primeros días son los mas complicados, ya que ellos también lo pasaron.

Sinceramente siempre digo que yo tuve muchísima suerte, tanto la familia como los amigos y amigas que hice. Ir a la escuela, te da la oportunidad de aprender inglés, pero sobre todo de conocer a personas, personas que después de las clases quedas con ellos y continuas practicando el inglés. Todo lo que empieza termina y cuando me di cuenta de que ya era el día de volver a casa, no me lo podía creer … ya ?? Ya tengo que volver? Pues sí, ya había pasado un mes, un mes lleno de vida, lleno de experiencias nuevas, lleno de emociones que ya habían terminado, porque todo lo que empieza debe terminar. Lo echaré de menos estoy segura y espero que internet y las redes sociales nos permitan mantener la amistad que en Toronto hemos iniciado.

 

julia toronto, experiencia julia canadá, julia piscina, letras toronto,inolvidable con trekyourway, julia trekyourway

Julia visita Toronto, Canadá en un viaje de Trekyourway para estudiar y trabajar

 

 

Deja un comentario

WhatsApp chat