Experiencia de Ferran Rosell

EXPERIENCIA DE FERRAN ROSELL

Moltes gràcies per totes les gestions. Com ja et vaig avançar, l’experiència als Estats Units i Canadà ha estat magnífica. El 15 d’agost vam arribar a Salt Lake City, des d’on vam llogar un cotxe per recórrer el trajecte fins a Seattle gaudint dels parcs naturals americans. El dia 1 de setembre vaig arribar a Vancouver i ja el dia 2 em vaig incorporar a l’escola. Tot ha anat en ordre, em van donar sensació de professionalitat des del primer dia iaxií es va mantenir els tres mesos. A més, no em vaig trobar amb estudiants espanyols, cosa la qual s’agraeix sobretot de cara a l’aprenentage de l’idioma, malgrat sí és cert que hi havia alguns mexicans amb qui també compartim llengua. Al final, com vas veure, vaig allargar un mes més la meva estada a l’escola, i no va ser més perquè les obligacions a Barcelona em feien tornar l’1 de desembre. Et volia traslladar la meva experiència en aquest sentit, i agrair-te la teva ajuda, malgrat em diràs que és la teva feina (que ho és) no és fàcil en el temps que corren trobar algú que t’aconselli i doni informació nítida i clara, amb voluntat d’ajudar i informar més que de vendre qualsevol cosa a qualsevol preu.

Moltes gràcies.

Muchas gracias por todas las gestiones. Como ya te dije la experiencia en Estados Unidos y Canadá ha sido magnífica. El día 15 de agosto llegamos a Salt Lake City desde donde alquilamos un coche para hacer el recorrido hasta Seattle disfrutando de los parques naturales americanos.
El día 1 de septiembre llegué a Vancouver y el día 2 me incorporé a la escuela. Todo ha estado correcto, me dieron sensación de profesionalidad desde el primer día y así se mantuvo los 3 meses.
Además no me encontré estudiantes españoles, algo que se agradece sobretodo de cara al aprendizaje del idioma, aunque si que es cierto que había algunos mejicanos con quien también compartimos lengua. Al final, como viste, amplié un mes mas mi estancia en la escuela y no fue mas tiempo porque mis obligaciones en Barcelona me hacían regresar el 1 de diciembre.
Te quería trasladar mi experiencia en este sentido, y agradecerte tu ayuda, aunque me dirás que es tu trabajo (que lo es) no es fácil en los tiempos que corren encontrar a alguien que te aconseje y de una información nítida y clara, con voluntad de ayudar e informar más que vender cualquier cosa a cualquier precio.

Muchas gracias.

 

 

Deja un comentario

WhatsApp chat